Frisör Varberg

En kreativ frisörsalong •

Hårförlängning

Om du vill ha längre eller tjockare hår ska du vända dig till Frisör Varberg för att få hjälp med en hårförlängning. Vi inleder varje första möte för en hårförlängning med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina önskemål. tittar på din hårkvalité och ger förslag på vilken hårförlängning som passar dig.

Vi använder Hairtalks löshår i Varberg

Vi är godkända av Hairtalk att använda deras extensions på vår frisörsalong i Varberg. Det är enbart auktoriserade frisörsalonger som blivit utbildade i produkterna som har rätt att använda dessa, vilket är en trygghet för dig som kund eftersom det bådar för ett kvalitativt arbete. De produkter som kommer från märket håller en hög kvalitet och kan enkelt klippas in med ditt eget hår, och självklart även färgas i den nyans du önskar. Löshåret fästs med skonsamma tejpbitar och är ett system som är patenterat och hyllat för sin funktionalitet. Du får tjockare och längre hår samtidigt som ditt naturliga hår inte tar någon skada.

Vi kan göra all slags hårförlängning i Varberg

Att göra extensions i Varberg kan göras för att uppnå olika slags förändringar gällande frisyren.

 • Vi fäster det antal hårslingor som behövs
 • När löshåret är isatt klipper vi ihop det med ditt naturliga hår
 • Förlängningarna ger både mer stadga och fyller ut ditt eget hår

Vi erbjuder hårförlängning till ett bra pris i Varberg

När du bokar tid hos oss för att göra en hårförlängning i Varberg kommer kostnaden för detta variera beroende på hur långa slingor som skall sättas i samt hur många sådana vi använder. Om du vill få ett pris för Hairtalk extensions rekommenderar vi dig därför att kontakta oss för att boka tid för en konsultation, så att vi kan bedöma tids- och materialåtgången för arbetet. Du når oss både på telefon och mejl, eller genom att fylla i något av de kontaktformulär som finns här på hemsidan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Varberg som kan ta sig an allt som har med klippning, färgning och skägg att göra.

  Adress
  Birger Svenssons väg 16E
  Varberg

  Telefon
  010-888 69 32

  E-post
  kontakt@frisorvarberg.se

  Orgnr
  559066-0469

OM OSS

När du söker efter en frisör i Varberg som kan ta sig an allt som har med klippning, färgning och skägg att göra.

Frisörvarberg.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. FAB fight and beauty kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Birger Svenssons väg 16E
Varberg

010-888 69 32

kontakt@frisorvarberg.se

Orgnr:
559066-0469