Frisör Varberg

En kreativ frisörsalong •

Håruppsättning

Vår frisörsalong i Varberg får ofta besök av blivande brudar eller studenter som behöver hjälp att hitta en håruppsättning som passar deras ansiktsform och tillställning. Det är en kreativ process där vi går igenom vem du är, hur tillställningen är planerad och såklart hur klänningen och sminkningen kommer se ut. Vi har lång erfarenhet av håruppsättning i Varberg och förstår att det är viktigt att skapa en helhet där håret, klänningen och sminkningen hör ihop.

Håruppsättning för olika tillställningar i Varberg

Till Frisör Varberg kan man vända sig om man behöver hjälp att hitta en håruppsättning som känns helt rätt, oavsett om det gäller ett bröllop, studentbal, 60-års firande eller för att känna sig extra fin inför en spännande dejt. Vi utgår alltid från dina behov, hårets förutsättningar och hur mycket tid du har när vi bestämmer vilken håruppsättning du ska satsa på. För oss är det alltid viktigt att du som kund blir nöjd med din håruppsättning i Varberg, därför är du delaktig i hela processen och får säga till om det är något speciellt du vill att vi ska fokusera på.

Håruppsättning av kvalité i Varberg

Vi ser varje kund som en ny kompis vi vill lära känna, därför värdesätter vi din tid hos oss och gör vårt yttersta för att du ska känna dig välkommen, bekväm och nöjd med ditt besök på Frisör Varberg. Vi fokuserar på kvalité, professionalism och felfri service, från att du bokat en tid till att du ser slutresultatet i spegeln. Om du redan nu vet hur du skulle vilja ha ditt hår är du mer än välkommen att höra av dig till oss för att få ett prisförslag, eller om du bara vill veta mer om vad som ingår i en håruppsättning. Välkomna!

Håruppsättning

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Varberg som kan ta sig an allt som har med klippning, färgning och skägg att göra.

  Adress
  Birger Svenssons väg 16E
  Varberg

  Telefon
  010-888 69 32

  E-post
  kontakt@frisorvarberg.se

  Orgnr
  559066-0469

OM OSS

När du söker efter en frisör i Varberg som kan ta sig an allt som har med klippning, färgning och skägg att göra.

Frisörvarberg.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. FAB fight and beauty kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Birger Svenssons väg 16E
Varberg

010-888 69 32

kontakt@frisorvarberg.se

Orgnr:
559066-0469