Frisör Varberg

En kreativ frisörsalong •

Klippning

Till vår salong är alla välkomna för en klippning, vare sig det handlar om en ny frisyr eller att endast bli av med de slitna hårtopparna. Till Frisör Varberg är män, kvinnor och barn välkomna och vår professionella personal finns såväl tillgängliga för större förändringar eller för mindre justeringar. För oss på Frisör Varberg är det viktigt att du får den frisyr du vill ha, och därför är vi noga med att gå igenom dina önskemål innan vi börjar och att vi aldrig klipper av mer än det du är bekväm med.

Frisör Varberg – Fokus på kvalité och service

På vår frisörsalong i Varberg arbetar ett handplockat team som är utbildade, erfarna och har bred kunskap inom olika tekniker. Hos oss kan man både boka tid eller chansa på en drop in tid, oavsett så ger vi alla kunder lika mycket tid och uppmärksamhet där vi tittar närmare på din hårkvalité för att avgöra vilken teknik och metod som är bäst lämpad för ditt hår. Ett tunt hår kan exempelvis ofta se ännu tunnare ut om man klipper upp det för mycket, medan ett tjockare hår behöver klippas upp för att få ett snyggt fall.

Vi ger gärna råd kring klippning i Varberg

Vi finns tillgängliga som frisör med drop in i mån av tid, och oberoende av när du besöker oss finns vi till för din skull.

 • Om du är osäker på vad du vill göra kan vår personal ge råd
 • Vi är duktiga på att se vilka frisyrer som passar olika ansiktsformer
 • Det går att kombinera klippning med exempelvis färgning eller slingning

Välkommen till en noggrann och prisvärd frisör i Varberg

Vi har en prislista som baserar sig på tidsåtgång så när du besöker oss för en klippning i Varberg kan du känna dig trygg med att du får hjälp av en salong med en rättvis prissättning. Om du önskar boka en tid för klippning eller hårförlängning i Varberg är du välkommen att ta kontakt med oss så att vi kan hjälpa dig hitta en dag som passar och informera om den förväntade kostnaden för arbetet. Du får också gärna besöka oss på salongen om du vill att vi gör en snabb konsultation innan bokning.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Varberg som kan ta sig an allt som har med klippning, färgning och skägg att göra.

  Adress
  Birger Svenssons väg 16E
  Varberg

  Telefon
  010-888 69 32

  E-post
  kontakt@frisorvarberg.se

  Orgnr
  559066-0469

OM OSS

När du söker efter en frisör i Varberg som kan ta sig an allt som har med klippning, färgning och skägg att göra.

Frisörvarberg.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. FAB fight and beauty kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Birger Svenssons väg 16E
Varberg

010-888 69 32

kontakt@frisorvarberg.se

Orgnr:
559066-0469