Frisör Varberg

En kreativ frisörsalong •

Skäggtrimning

Dags att trimma och/eller forma skägget? Välkommen till Frisör Varberg för ett välförtjänt besök hos våra barberare. Här blir du väl omhändertagen där vi formar och trimmar ditt skägg precis som du vill ha det. För att säkerställa bästa kvalité och resultat använder vi oss av olika tekniker och verktyg vid skäggtrimning för att trimma bort rätt mängd. Vårt mål är att du ska lämna vår salong med en bra upplevelse i ryggen och med ett skägg som framhäver den du är.

Frisör Varberg erbjuder skäggtrimning

Bokar du tid för skäggtrimning hos Frisör Varberg kan du känna dig trygg med att våra anställda är handplockade och erfarna inom området. Vi håller oss uppdaterade om senaste trender inom branschen och värdesätter det personliga bemötande lika mycket som att utföra ett högklassigt arbete. Förutom skäggtrimning, klippning och rakning erbjuder vi även noga utvalda produkter som vårdar skägget och gör det lent och följsamt. När vi utför skäggtrimning i Varberg använder vi produkter anpassade för din hårtyp och rekommenderar att du även köper hem samma produkter för ett välmående skägg.

Vårda skägget, boka en skäggtrimning på Frisör Varberg

Det är viktigt att ta hand om sitt skägg, oavsett om man har mycket eller lite skägg. Vi erbjuder komplett skäggvård med skäggtrimning och anpassade produkter som ger dig rätta förutsättningarna att vårda skägget på rätt sätt. Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor om priset för skäggtrimning i Varberg eller om du vill veta mer om vad som ingår i behandlingen. Vi ser fram emot att träffa dig och forma skägget precis så som du vill ha det.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Varberg som kan ta sig an allt som har med klippning, färgning och skägg att göra.

  Adress
  Birger Svenssons väg 16E
  Varberg

  Telefon
  010-888 69 32

  E-post
  kontakt@frisorvarberg.se

  Orgnr
  559066-0469

OM OSS

När du söker efter en frisör i Varberg som kan ta sig an allt som har med klippning, färgning och skägg att göra.

Frisörvarberg.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. FAB fight and beauty kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Birger Svenssons väg 16E
Varberg

010-888 69 32

kontakt@frisorvarberg.se

Orgnr:
559066-0469